<H1> NUDLIČKA </H1> |
<H2> Čínská sladká sójová omáčka (Fù Zhì Jiàng Yóu 复制酱油) </H2> |
<H2> Nudle: Historie, kterou jste možná neznali </H2> |
<H2> Čínská čtvrť v Londýně (Chinatown 伦敦唐人街): Kulturní a kulinářský poklad </H2> |
<H2> Chinkiang ocet (镇江香醋): Tajemství čínské kuchyně </H2> |
<H2> Křupavé a voňavé kuře (Xiāng Sū Jī 香酥鸡) </H2> |
<H2> Smažené rýžové nudle s hovězím (Gān Chao Niú Hé 干炒牛河) </H2> |
<H2> Sečuánské zelené fazolky (Gān Biān Sì Jì Dòu 干煸四季豆) </H2> |
<H2> Sladkokyselé masové kuličky (Táng Cù Wán Zi 糖醋丸子) </H2> |
<H2> Kyselé a pálivé nudle (Suān Là Fen 酸辣粉) </H2> |
<H2> Sladkokyselá vepřová žebírka (Táng Cù Pái Gu 糖醋排骨) </H2> |
<H2> Chilli olej (Hong You 辣椒油): Jedinečné koření čínské kuchyně </H2> |
<H2> Opilé kuře (Zuì Jī 醉鸡) </H2> |
<H2> Kuře v omáčce z červeného oleje (Kou Shui Ji 口水鸡) </H2> |
<H2> Kuře ve sladkokyselé omáčce (Gu Lou Yuk 咕噜肉) </H2> |
<H2> Kuře s černým pepřem (Hēi Hú Jiāo Jī 黑胡椒鸡) </H2> |
<H2> Dvakrát vařený bůček (Hui Guo Rou 回锅肉) </H2> |
<H3>
Poslední příspěvky </H3> |
<H3> Černé houby (Mù’Er 木耳): Součást tradiční čínské kuchyně </H3> |
<H3> Salát z černých hub (Liangban Mu’er 凉拌木耳) </H3> |
<H3> Sečuánské vepřové maso (Yu Xiang Rou Si, 鱼香肉丝) </H3> |
<H3> Nudle s horkým olejem (You Po Mian 油泼面) </H3> |
<H3> Sečuánský pepř (Huā Jiāo 花椒): Základní ingredience sečuánské kuchyně </H3> |
<H3> Hovězí maso v chilli oleji (Shui Zhu Niu Rou, 水煮牛肉) </H3> |
<H3> Horké suché nudle (Rè Gān Miàn 热干面) </H3> |
<H3> Lilek s česnekovou omáčkou (Yu Xiang Qie Zi 鱼香茄子) </H3> |
<H3>
Recepty </H3> |
<H3> Mravenci lezoucí po stromě (Ma Yi Shang Shu 蚂蚁上树) </H3> |
<H3> Vepřový bůček se zelím (Gān Guō Bái Cài 干锅白菜) </H3> |
<H3> Čínská švestková omáčka (Méi Zí Jiàng 梅子酱) </H3> |
<H3> Donganské kuře (Dong’an Zī Jī 東安子雞) </H3> |
<H3> Sladké nudle (Tian Shui Mian 甜水面) </H3> |
Sociální
Sociální údaje
Náklady a režie dříve činily tuto poloveřejnou formu komunikace neproveditelnou.
Ale pokrok v technologii sociálních sítí v letech 2004-2010 umožnil širší koncepty sdílení.